TESTIMONIALS

" Ik pas nu in 3 kledingmaten minder en heb me nog nooit zo goed gevoeld. De aanpak van Xenia was vrij streng maar zo ben ik wel na 5 weken mogen stoppen met mijn medicatie tegen de hoge bloeddruk en cholesterol. De eerste week van het  Lipoless Lifestyle Programma is het zwaarste, daarna raak je gewend aan de hoeveelheden dat je eet. Op die manier heb ik geleerd om mindfull te eten en zo van mijn suikerverslaving af te geraken. Bedankt voor de steun Xenia! " 

MYRIAM / BONHEIDE / SALES MANAGER / 51 JAAR

Van kinds af aan ben ik altijd sportief geweest. Tennis, dans, paardrijden, mijn moeder was dagelijks mijn persoonlijke en liefdevolle taxi. Ik hanteerde automatisch een gezonde levensstijl met weliswaar bourgondische toets. Ik hou van lekker op restaurant gaan en af en toe een glaasje in gezelschap. Wie niet? 

Vanaf mijn 19de begon ik meer en meer bezig te zijn met mijn lichaam. Ik ging naar de fitness en begon met boksen. Dat laatste vind ik nog steeds geweldig om te doen. Ik werd iets strakker, maar mijn resultaten waren niet uitmuntend. 

 

Doordat ik het prikkelbaardarmsyndroom heb, wilde ik graag begeleid worden door een diëtiste. Ik had voortdurend hevige buikpijn, opgezwollen gevoel en ja mijn gewicht stond al 5 jaar op hetzelfde getal of werd soms zelfs meer.  Heel demotiverend, wanneer je 4 tot 5 keer per week sport. 

Xenia is een lief, warm en aangenaam persoon. Iets wat ik nodig had in dit proces, want heel de situatie woog op me. Ik bleef er hetzelfde uitzien en daarbovenop had ik dagelijks fysieke klachten. Ze begeleidde me eerst op het darmprobleem, “even de focus leggen op je gezondheid”, zei ze. “Daarna de rest!”. 

 

Na enkele weken merkte ik enorme verschillen, eindelijk kon ik dagelijks naar het toilet gaan en lag ik niet meer op de bank met hevige krampen. Ondanks dat ik meer energie kreeg en daardoor extra hard kon sporten bleef mijn gewicht ongeveer wel hetzelfde. Ik had een metabolisme-boost nodig. Een reset. 

 

Xenia liet me de Lipoless uitproberen. Weliswaar volledig begeleid, zelfs in de lockdown via Skype. Ikzelf vind dit ontzettend belangrijk, je bent met je lichaam bezig en je gezondheid. Als je iets daarin wil veranderen, moet je je professioneel laten begeleiden. Niet via allerlei marketing producten, die je lichaam alleen maar in de war brengen. Helaas heb ik met het laatste ook al ervaring. 

 

De eerste dagen voelde ik al verschil. Dat eeuwige hongergevoel bleef weg. Je kent dat wel, je zit thuis en je hebt constant zin om in de koelkast te zitten. Door het nemen van de ampullen wordt dit getemperd. Hierdoor leer je je lichaam ook minder te bevoorraden met voedsel, wat op lange termijn zijn resultaten geeft. 

Fase 1 is even heel streng diëten, nadien vind ik het gewoon een gezonde levensstijl. In het weekend dronk ik zelf een paar glazen alcohol en soms ook wel eens een uitschieter qua voeding <shhht>. 

 

Nadat ik de fases doorlopen ben, is mijn gewicht met 6 kg verminderd. Voor mijn lichaam, een grote prestatie. Maar het belangrijkste vind ik hoe ik er mentaal beter van geworden ben. Mijn focus op mijn lichaam is weg. Want het hoeft niet meer. Mijn gewicht blijft stabiel en dat kilo’s vermagerd te zijn. En als het dan eventjes de lucht in gaat door een gastronomisch weekend, dan doen we in de week weer gezond en gaat het omlaag. Makkelijk toch?

DEMI / ANTWERPEN / JOURNALISTIEK / 24j

Nieuw-zuid : Michel De Braeystraat 51 , 2000 Antwerpen
RIZIV nummer : 56403718

BTW 0536 849 468 

  • Black Facebook Icon

©2020 by 'A'lifestyle by Xenia