Zoeken

Voedingssupplementen

Bijgewerkt: 18 feb 2019


Zelf neem ik mijn dagelijkse dosis supplementen en raad iedereen dit aan. Het geeft me meer energie en bovendien straalt mijn huid ervan. De nutritionele geneeskunde alleen kan functioneren als de basisvoeding de eerste therapeutische keuze is. Er is een duidelijke barrière tussen ‘niet ziek zijn’ en ‘optimaal gezond zijn’. Je bent dus niet gezond als je ‘niet ziek‘ bent, is dit is jammer genoeg voor vele artsen en therapeuten het geval. Er is een groot onderscheid in gradaties van levenskwaliteit.


De Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) opgesteld door de WHO (World Health Organization) is een criteria dat lang geleden is vastgelegd voor het minimale aantal voedingsstoffen die je moest innemen om niet ziek te worden. De therapeutische dosissen liggen daarom ook hoger omdat we bepaalde ziekte willen voorkomen of genezen.

Extra inname van micronutriënten, fytonutriënten en antioxidanten maakt het verschil tussen ‘niet ziek’ en ‘optimaal gezond zijn’.Nieuw-zuid : Michel De Braeystraat 51 , 2000 Antwerpen
RIZIV nummer : 56403718

BTW 0536 849 468 

  • Black Facebook Icon

©2020 by 'A'lifestyle by Xenia