Zoeken

Morning routine

Morning! Ik ben een echt ochtendmens. De ochtend vind ik zalig. Alles is nog mogelijk aan het begin van je dag. Een wekker zet ik niet want mijn lichaam werkt op zijn natuurlijke klok. Zo word ik dagelijkse wakker tussen 6-7u (ja hoor, ook het weekend :) ) Met natuurlijk een gezond ontbijt én mijn pot thee start ik graag de dag. Ik neem jullie mee in mijn morning routine! Lees je mee?


Mijn kickstart van de dag


Ik word wakker en aan het eerste wat ik denk is wat ik als ontbijt zal klaarmaken. Dan spring ik uit bed om me te douchen en mijn tanden te poetsen. Daarna drink ik een groot glas water. Tijdens het douchen gebruik ik graag geurkaarsen of wierook maar ik probeer dit 's ochtends te vermijden. Dan tijd voor de skincare routine, ik verzorg mijn huid goed. Meermaals per week doe ik 5-10 minuten aan mindfullness via de App 'Insight timer' na het douchen.


Theepot


In de keuken begin ik met het maken van een pot thee (even vocht aanvullen na een nachtje slapen), een ontbijt maken en terwijl te preppen met wat ik meeneem die dag naar het werk.

Dat ontbijt kan trouwens verschillen van havermout, yoghurt met fruit en gegrilde muesli tot een healthy smoothie bowl met niet teveel fruit en zelfgemaakte granola. Havermout helpt de cholesterol te verlagen*, is rijk aan vezels, bevordert de darmwerking en het geeft je een kickstart van de dag! Genoeg reden om de keuken in te duiken.* Een portie Quaker Havermout van 40g bevat 46% van de 3 gram bèta-glucanen vezels, die dagelijks nodig is om het cholesterolgehalte te verlagen. In het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Een hoog cholesterolgehalte heeft meerdere risicofactoren en verandering van één van deze factoren kan een al dan niet heilzaam effect hebben.

Nieuw-zuid : Michel De Braeystraat 51 , 2000 Antwerpen
RIZIV nummer : 56403718

BTW 0536 849 468 

  • Black Facebook Icon

©2020 by 'A'lifestyle by Xenia