Het Lipoless & lifestyle programma

 

Verschillende onder jullie hebben al tal van diëten geprobeerd, maar het bleek achteraf moeilijk te zijn het gewicht onder controle te houden… En hierop speel ik in met het vernieuwde programma dat ik heb leren kennen via Leen Steyaert. Zij ontwikkelde enkele jaren geleden het LipoLip®- programma en Menocure, schreef hier enkele boeken over en werd al snel succesvol bij vrouwen in de menopauze en mensen die graag enkele kilo’s willen verliezen.

 

Waarom koos ik voor dit product? 

 

In eerste instantie zien mensen graag ‘snel resultaat’. Ik heb dit programma verder uitgewerkt omdat ik heb gemerkt mijn cliënten pas gemotiveerd waren als ze bijzondere (gezonde) resultaten zagen. Niet dat je met een klassiek dieet geen kilo’s kwijt kan geraken of je hiermee op gewicht kan blijven, het duurt alleen langer.

In dit programma is het hongergevoel over, de zin in zoet/zout kan de eerste weken nog blijven aanslepen, maar deze verdwijnt stilaan. In de latere fase leer ik je omgaan met je valkuilen en probeer ik je oplossingen aan te reiken om te weerstaan aan je verlangens. 

 

Mensen die het programma gevolgd hebben, verliezen in de eerste fase een grotere hoeveelheid vetmassa in vergelijking met een klassiek energiebeperkt dieet. In de opbouw- en eindfase wordt er gestreefd naar een betere levensstijl en ook het behoud hiervan.

Hoe werkt het programma?

Er bestaan veel diëten om gewicht te verliezen, maar het Lipoless-programma is uniek. Wil je weten hoe het werkt?

Deze methode is een unieke behandeling op basis van een koolhydraatarm en energiebeperkt dieet en een aanpak om gewicht te verliezen en optimale resultaten te halen voor de gezondheid, zowel op korte als op lange termijn. Dat gewichtsverlies wordt verkregen met een aangepast dieet, waarmee je gewicht verliest ten koste van de opgestapelde vetreserves. Tegelijkertijd helpt de methode je om het verloren gewicht niet opnieuw aan te komen, door vetweefselontsteking te genezen. De supplementatie daarbij zorgt er net ook voor dat er minder drang naar zoet is door het element Chromium dat in de ampullen zit en L-carnitine, dat op zijn beurt een signaal stuurt om de vetcellen aan te spreken als energiebron. 

Het programma zorgt ervoor dat de inname van vetten en suikers verlaagd wordt en zorgt tegelijkertijd voor de nodige hoeveelheid eiwitten, zodat het organisme correct kan blijven werken. Doordat het dieet minder suikers en koolhydraten bevat, begint het lichaam energie te halen uit het opgestapelde vet.

In tegenstelling tot andere diëten is dit programma arm aan vetten en koolhydraten, zodat de patiënt van bij de start van de behandeling efficiënt gewicht verliest, terwijl de cardiovasculaire risicofactoren verbeteren (hoge bloeddruk, hypercholesterolemie, enz.).

Fase 1  Afvalfase 

De Afvalfase duurt  24 tot 36 dagen afhankelijk van het streefdoel. De ampullen en voedingssupplementen werken ondersteunend naar vermagering toe. In deze fase is het belangrijk dat jullie me wekelijks jullie resultaten doorsturen. Je kan nog extra ampullen bijbestellen indien je het gewicht nog niet zou bereikt hebben. Deze behandeling gebeurd op basis van een energiebeperkt dieet, de nadruk ligt op een gevarieerde voeding met als basis groenten, daarna fruit, verse vis of vlees(vervanger), beperkte hoeveelheden koolhydraten en zuivel. 

Fase 2  Heropvoedingsfase

Het is van groot belang alle fasen te doorlopen. Bij elk vermageringsdieet verlies je een klein deel spiermassa of liever spierglycogeen genoemd. Dit moet terug worden opgebouwd. Om het jojo-effect tegen te gaan, zullen we stapsgewijs meer eet- en bewegingsvrijheid aangaan. Stap voor stap keren hier voedingselementen terug in je dieet.

Fase 3  Stabilisatiefase

Heb je je streefgewicht bereikt, dan ga je last but not least de stabilisatiefase in. Het is van groot belang alle fasen te doorlopen. Bij elk vermageringsdieet verlies je een klein deel spiermassa of liever spierglycogeen genoemd. Dit moet terug worden opgebouwd. Om het jojo-effect tegen te gaan, zullen we stapsgewijs meer eet- en bewegingsvrijheid aangaan. Stap voor stap keren hier voedingselementen terug in je dieet. Deze fase houdt zo'n 3 weken aan. 

Fase 4  Balansfase 

Ook al verlies je geen gewicht meer, toch is dit misschien wel de belangrijkste fase van het hele programma. Ik volg je met periodieke check-ups tot twee jaar na je start. Zo leer je je voedingspatroon en dus je gewicht zelf te controleren. Daarmee leg je definitief de basis voor een verder leven met een gezond gewicht en een gezonde levensstijl want dat is ook het doel van de hele kuur. Hier krijg je een voedingsschema op maat dat je altijd kan toepassen, hierbij hoort een andere boodschappenlijst dan in de eerste fasen, lijsten met betere en minder goede keuze,... Het is kwestie van compensatie om op die manier op gewicht te blijven. Mijn aanpak is holistisch, wat betekent dat ik me bezig houd met voeding, stress, slaap en lichamelijke activiteit.

Wat krijg je mee?

 • 36 ampullen die je elke ochtend neemt en pipetjes 

 • Consultaties

 • Boodschappenlijst voor fase 1 EN fase 4

 • Een checklist die je dagelijks gebruikt om jezelf te reflecteren

 • Een brochure waarin alles duidelijk staat beschreven , document basiskennis voeding, tips & tricks, aagepast receptuur en voorbeeldmenu's

 • Een supplementendoosje dat genomen dient te worden om alle noden aan essentiële vitaminen en mineralen te dekken.

 • Een lintmeter met BMI weergave

Wat kan ik jou beloven?

 • Een gezonder en fitter lichaam

 • Een beter zelfbeeld

 • Ik kan niet ontkennen dat je leven er anders zal uitzien

 • Het behouden van een betere levensstijl 

Prijs? €320

Nieuw-zuid : Michel De Braeystraat 51 , 2000 Antwerpen
RIZIV nummer : 56403718

BTW 0536 849 468 

 • Black Facebook Icon

©2020 by 'A'lifestyle by Xenia