Ik ben Xenia Protogeros, een diëtist en voedingsexpert, maar vooral een voorstander van de mediterrane voeding en het doorbreken van de verwarring in de gezondheidsindustrie. Ik lees boeken en voedingsonderzoeken alsof mijn leven ervan afhangt, ik geniet van de kleine dingen in het leven. Sporten doe ik erg graag en ik geloof dat koolhydraten één van de fijnere dingen in het leven zijn.

 

Ik vind dat gezondheid alle aspecten van fysieke, mentale en sociaal welzijn omvat en mijn doel is om je te inspireren en op te leiden om praktische veranderingen aan te brengen om je beste en gelukkigste leven te leiden.

 

Ik geef bijscholing omtrent gezonde voeding in scholen en organisaties en dit op een 'Evidence-based' manier, wat betekent dat alles wat je van mij leest of hoort helemaal geen onzin is! Ik breek de mythen en misvattingen in de industrie om u praktische, verstandige kennis te bieden waarmee u veranderingen kunt aanbrengen die uw gezondheid en welzijn daadwerkelijk verbeteren.

 

Mijn expertise ligt op het gebied van voeding voor de algemene gezondheid en supplementatie die daarbij nodig is. Ik werk met klanten die worstelen met spijsverteringsproblemen, gewichtsproblemen en degenen die proberen emotioneel eten te overwinnen, of de symptomen van endometriose en PCOS te beheersen.

 

Mijn aanpak is holistisch, wat betekent dat ik me bezig houd met voeding, stress, slaap en lichamelijke activiteit. Mijn klanten variëren van drukke professionals tot huismoeders. Ik bied de juiste oplossingen aan om u te helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Nieuw-zuid : Michel De Braeystraat 51 , 2000 Antwerpen
RIZIV nummer : 56403718

BTW 0536 849 468 

  • Black Facebook Icon

©2020 by 'A'lifestyle by Xenia